Parul  (vrouw) Kajafas) - Ingrid Faassen

Ik ben Ingrid Faassen , 48 jaar , getrouwd met Sjors en moeder van Toon.

Ik ben al Vanaf mijn 1ste levensjaar lid van de Passiespelen

 

Ik ben ook lid van Setovera in Sevenum, waar ik al vele jaren mooie rollen heb mogen vertolken.

 

Mijn eerste rol bij de Passiespelen was overspelige vrouw in het jaar dat Erik Snel Jezus was ... was en kleine rol, maar toch kei leerrijk om te doen.

Het volgende seizoen was uk de zus van Maria magdalena en toen was René Gijbels Jezus, en zoals altijd zet ik mijn eigen stempel op een rol en ga ik voluit!!!

 

Het seizoen erna kreeg ik samen met René Gijbels de rol van Emmausgangers in het jaar van Abbie Chalgoum als Jezus. In deze rol mochten we het stuk openen en afsluiten.

Met alles wat er toen ook achter de schermen gebeurde een jaar om nooit te vergeten!!!!

 

Ook voor aankomend seizoen moesten we weer auditie doen , iets wat ik verschrikkelijk eng vind om te doen,  maar ja het hoort erbij.

Dit jaar moesten we twee teksten uit het hoofd kennen en een liedje.

Met de rolverdeling bleek dat ik voor het eerst in mijn leven was ingedeeld bij de tegenpartij, de Hellevegen genaamd.

Ik het begin vond ik dat lastig . Maar Cees zei ; je hebt 2 soorten mensen de een durft niet te gooien en de ander gooit raak!!! Ik besloot toen gelijk , ik ga raak gooien .( theoretisch dan he!!!)

 

Enkele weken in het repetitie proces bleek dat er een tweede ronde audities kwam,  en heb me toen weer gelijk ingeschreven!!! Als was het maar om minder nerveus te zijn!!!!

 

Tijdens repetitie bleek dat Cees een vrouw nodig had voor Kajafas , en iedereen riep gelijk , das iets voor jou . De laatste repetitie voor de vakantie kreeg ik uiteindelijk de rol,  ik vroeg toen aan Cees , wat is het voor een vrouw? Hij zei ;  een hele onaardige!!! Haha

 

Het leuke van de Passiespelen is dat waar je ook vanaf komt , welke kleur je ook hebt , iedereen is welkom , en samen zijn we de passiespelfamilie.

 

Ik hoop dat we volgend jaar met zijn alle kunnen knallen en er een mooi seizoen van maken!!!!!