Pascal Gommans - Pascal Gommans

Mijn naam is Pascal Gommans en ben 31 jaar oud.

 

Ik ben opgegroeid in Reuver waar ik nog steeds met veel plezier woon samen met mijn gezin ( vrouw Anne, zoon Siem, en hond Huubke).

 

Voor mijn dagelijks brood ben ik werkzaam als Logistics Coordinator bij Wetron Logistics BV vestiging Tegelen en Venlo.

 

Vanaf jonge leeftijd heeft het geloof voor mij een belangrijke rol gespeeld. Mij oma heeft mij hiervoor "warm" gemaakt door haar mooie verhalen en gebeden. Zeker na haar overlijden is mijn geloof steeds sterker geworden. Al houdt ik het vaak klein en ingetogen.

 

In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Passiespelen toen we een van de voorstellingen bezochten. Ik wist niet wat ik zag en hoorde. Het raakte me enorm.

 

Toen ik in 2018 de oproep zag voor de audities heb ik me hiervoor aangemeld. Op deze manier het verhaal van Jezus brengen leek me fantastisch.

 

Ik had niet veel acteer ervaring, wel stond ik regelmatig op de buhne als zanger. Toch de stap gewaagd, en tot mijn eigen verbazing mocht ik een mooie rol gaan vertolken. Daar ben ik nog steeds enorm dankbaar voor.

 

Wat heb ik afgelopen twee jaar een hoop mooie mensen leren kennen. Dat krijg je er zomaar gratis bij!

 

Een prachtige reis hebben we gemaakt naar Israel, waarin we voor mijn gevoel nog dichter tot elkaar zijn gekomen.

 

We waren er bijna klaar voor, de premiere...

Totdat Corona om de hoek kwam kijken.

 

De afgelopen periode heb ik als erg triest ervaren. De glans was eraf, echt positief kon ik niet meer zijn. Boos op wat ons was afgenomen.

 

Gelukkig waren daar de filmpjes, Zoomgesprekken en whatsappgroepen waaruit ik nog wat positieve energie kon halen en me verbonden kon voelen met de Passiespelen.

 

Ik hoop dat we in april onze Corona-proof voorstelling mogen spelen. Dat zijn verhaal verteld mag worden.

 

Daar bid ik voor, elke dag.