Jara van Os - Jongeren

Mijn naam is Jara van Os en ik speel een van de jongeren.

 

Sinds zolang als ik me kan herinneren vind ik het super leuk om te acteren, op een podium te staan en mijn eigen voorstellingen te spelen.

 

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met figuren bij een aantal plekken,zoals de tv-serie Spangas, ondanks dat ik dat super leuk vind was ik ook aan het zoeken voor audities.

 

Door familie ben ik bij de Passiespelen terecht gekomen, zij zagen een oproep op Facebook. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik zo zenuwachtig  was, dit was immers mijn eerste auditie maar ik had dit voor geen goud willen missen. In eerste instantie werd ik niet uitgekozen voor een rol, maar Cees raadde mij aan om voor een tijdje toch naar de repetities te komen om ervaring op te doen. Tot mijn verrassing werd ik meteen opgenomen in de groep sindsdien kom ik elke week met plezier naar de repetities. Het is namelijk niet alleen leuk maar ook gezellig en leerzaam is het.

 

Ik keek heel erg uit naar  dit seizoen maar ga met nog meer zin mee naar volgend seizoen want we gaan er top shows van maken.